Durumis Halı Yıkama|Elazığ Halı Yıkama Firmaları |Elazığdaki Halı Yıkamacılar|Elazığ Halı Yıkama Fabrikaları










HAKKIMIZDA


FÄ°RMA ÖDEMESÄ°NÄ° YAPMADIÄžI

Ä°ÇÄ°N REKLAM ÇALIÅžMASI

DURDURULMUÅžTUR.

 

1 : TOZ ALMA AÅžAMASI 

      Elazığ Halı yıkama firmaları hizmeti altında, halılarınız fabrikamıza geldikten sonra cinslerine göre ayrılır ve yıkamaya girmeden önce son sistem toz alma makinaları ile tozları alınmaktadır. Bu iÅŸlem sırasında Halıların içerisindeki toz, kum, saç kılları ve tüylerden arındırılmış olur.

2 : DEZENFEKTE

 

 Elazığ Halı Yıkama Firmaları olarak, halılarınız toz alma makinasından çıktıktan sonra özel olarak getirtmiÅŸ olduÄŸumuz dezenfekte ilaçları ile halıların içerisinde bulunan  mikroplardan arındırılmaktadır. Tamamen bitkisel olan bu ilaçlarımız hiç bir ÅŸekilde zaralı deÄŸildir.

 3 : YIKAMA ÖNCESÄ° LEKELERE LOKAL Ä°ÅžLEM

      Dezenfekte edilen halılar otomatik makinalarda yıkamaya girmeden önce halı üzerindeki çıkması zor olan lekelere özel ilaçlarla lokal iÅŸlem uygulanmaktadır. Bu dezenfekte iÅŸlemlerini Elazığ halı yıkama firmaları arasında en çok hassasiyetle yapan firma yolunda da çalışmalar yapmaktayız.

4 : OTOMATÄ°K YIKAMA Ä°ÅžLEMÄ°

 

      Halılarınız bu aÅŸamada Elazığ halı yıkama firmaları hizmetinde son sistem bantlı halı yıkama makinalarından tek tek geçmektedir. Otomatik makinalarımız her halı cinsine göre üretilmiÅŸ olup halılara zarar vermeden hassas bir ÅŸekilde yıkama yapılmaktadır. makinanın içerisinde bulunan deterjan depoları halılara belirli iktarda bitkisel deterjanlar püskürterek bol su ile yıkamaktadır . her halının yıkaması ve durlanması sırasında halının büyüklüÄŸü ve küçüklüÄŸüne göre yaklaşık  ( 150 ile 400 litre ) su harcanmaktadır.

5 : HALI SIKMA ( SANTRÄ°FÜJ ) AÅžAMASI

 

      Halılar otomatik makinalarda yıkandıktan ve durlama yapıldıktan sonra ; rulo sıkma makinalarında sıkılmaktadır. Sıkma iÅŸlemi bittikten sonra halılar makinadan nemli bir ÅŸekilde çıkmaktadır. Sıkma sırasında Elazığ halı yıkama firmaları ndan hizmet alan halılar hiçbir ÅŸekilde zarar ve deforme olmaz.

6 : KURUTMA 

 

      Halılar sıkma makinasından çıktıktan sonra fabrikamızın  asma alanlarına götürülerek havalandırmaya bırakılmaktadır.

7 : PAKETLEME

 

     Elazığ halı yıkama firmaları hizmetinde en son aÅŸama olan paketleme sistemimizde; halılarınız kurutma alanlarından tek tek toplanarak kalite kontrol alanlarına götürülür.



Elazığ  Halı Yıkama Firmaları olarak öncelikli amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız iÅŸimiz ile müÅŸterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi ÅŸekilde cevap verip aynı zamanda müÅŸterilerimizin memnuniyetini saÄŸlamaktır.



Yaptığı teknolojik yatırımlar ile sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müÅŸterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiÅŸtir. Firmamızın baÅŸarılı olmasında en büyük pay siz deÄŸerli müÅŸterilerimize aittir.
 


ETÝKETLER


elazığ halı yıkama firmaları, halı yıkama elazığ, elazığda halı yıkamacı, elazığ halı yıkama fabrıkası, halı, elazığ halı yıkama firması, halı yıkama elazığ, elazığdaki halı yıkama firmaları, halı yıkamacı elazığ, , elazığda halı, elazığ halı , elazığ koltuk yıkama , elazığ battaniye yıkama , durumis halı yıkama ,



    YETKÄ°LÄ°

Oğuz Köse

    TELEFON

0 530 266 48 30

    WEB


    ADRES

Kırklar mah.sofular sok.no21 / Elazığ

    FÄ°RMA SEKTÖRÃœ


    TIKLANMA

3953

Facebook'ta PaylaÅŸ




    ÃœRÃœNLER

Firmaya ait ürün bulunamadı...







Valid XHTML 1.0 Transitional