Salon Åžadiye








HAKKIMIZDA


SALON ÅžADÄ°YE

Firmamız müÅŸterileri ile karşılıklı güven doÄŸrultusunda bu günlere gelmiÅŸ, dostluk ve hoÅŸgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müÅŸterilerimizle saÄŸladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diÄŸer firmalardan ayıran en önemli özelliÄŸimizdir.
 
 
 
Ä°lkesi ;kaliteli hizmet ve müÅŸteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaÅŸaması bize büyük mutluluk yaÅŸatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
 


ETÝKETLER


bursa yıldırımda güzellik salonu, bursa yıldırımda bayan kuaförü, bursa yıldırımda kuaför salonu, bursa yıldırımda saç tasarımı yapan kuaförler, bursa yıldırımda saç tasarım merkezi, bursa yıldırımda saç tasarımı, bursa yıldırımda profesyonel bayan kuaförü, yıldırım da en iyi bayan kuaförü, yıldırım da en iyi güzellik salonu, yıldırım da bayan kuaförü, yıldırım da en iyi kuaför salonu, yıldırım da saç tasarımı yapan kuaförler, yıldırım da saç tasarım merkezi, yıldırım da en güzel saç kesimi, yıldırım da profesyonel bayan kuaförü, yıldırım da manikür pedikür hizmetleri, yıldırım da epilasyon hizmetleri, yıldırım da gelin başı yapan kuaförler, yıldırım da porselen makyaj yapan kuaförler, yıldırım da türban yapan kuaförler,



    YETKÄ°LÄ°

Åžadiye Demir

    TELEFON

0(535) 743 15 35

    FAX

0(535) 743 15 35

    GSM

0(535) 743 15 35

    WEB


    ADRES

Baruthane Mah. Teyyareciler Mehmet Ali Cad. No:209 Yıldırım / Bursa / Bursa

    FÄ°RMA SEKTÖRÃœ


    TIKLANMA

1719

Facebook'ta PaylaÅŸ




    ÃœRÃœNLER

Firmaya ait ürün bulunamadı...







Valid XHTML 1.0 Transitional